Fox – Call Me Mother

Info & formaten

Creatie voor: FOX
Project: Call Me Mother
Formaten: HPA, Rectangle, Rich Media

Opdrachtomschrijving

Juni stond in het teken van de Pride month, wat betekende dat een nieuw seizoen van Call me Mother op de planning stond bij Fox. We mochten aan de slag voor twee verschillende Rich Media ads, waar we met een mouse over effect de personages tot leven brengen. Ook is er een subtiele animatie toegevoegd op het Fox logo, die licht van gradient verandert door de regenboogkleuren. We maken de HPA en Rectangle af door de extra sparkles om met een kleine interactie de banner toch een stuk dynamischer te maken.

Wil jij ook zo’n opvallende Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!