Disney+ – Rock Werchter Festival

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Rock Werchter Festival
Formaten: Digital Out of Home

Opdrachtomschrijving:
Rock Werchter, hét grootste muziekfestival van België. En daar hebben onze creaties mogen schitteren! Disney+ stond met een grote, blauwe stand op het festivalterrein, gevuld met verschillende Digital Out Of Home screens. Hierop draaide advertenties voor films en series die aansluiten bij de interesses van het festivalpubliek. De stand bood de bezoekers een unieke live experience.

Wij hebben deze DOOH-video’s mogen opmaken in twee verschillende formaten en voor ontzettend veel verschillende films en series. Al waren de meeste hiervan al wel bekenden van ons.
Scroll eens verder door onze cases, dan zul je er ongetwijfeld een aantal van tegenkomen!
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!