National Geographic – Europe From Above – Season 5

Info & formaten

Creatie voor: National Geographic
Project:
Europe from above
Formaten: IAB bannerset, Rich Media, Medium Rectangle, Halfpage Ad, Billboard, Full Page Takeover

Opdrachtomschrijving
Voor National Geographic hebben we de handen uit de mouwen gestoken voor Europe from above – seizoen 5. Ter promotie van deze nieuwe docu-serie hebben we twee verschillende bannersets opgemaakt waarin onderscheid is gemaakt tussen België en Nederland. Het gebruikte videomateriaal is per land geoptimaliseerd met de meest aansprekende beelden.

In de verschillende videobanners zijn een aantal handigheidjes ingebouwd, zo speelt de video na afloop, opnieuw af wanneer je er met de muis overheen hovert. Verder staat voortdurend de logo’s en datum in beeld zodat ten alle tijden bekend is waar het over gaat.

Wil jij ook zulke opvallende videobanners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!