National Geographic – Adventure Brand Campaign

Info & formaten

Creatie voor: National Geographic
Project: Adventure Brand Campaign
Formaten:  Rich Media, Cross Device Takeover,  Rectangle, Halfpage Ad

Opdrachtomschrijving:
In de weekenden gaan kijkers van National Geographic van de extreme hitte naar de extreme kou met de series Primal Survivor en Alaska. Parallel aan elkaar hebben wij creaties voor beide series mogen ontwikkelen, waarbij het contrast van de weersomstandigheden opgezocht werd.
Wie de jungle (of Burgers Bush mag natuurlijk ook 🙂) heeft opgezocht kent het wel: de lens van de camera beslaat, of je bril beslaat. Daarom hebben we voor de serie van Primal Survivor gewerkt met het effect van condens die plaats maakt voor de pakkende video intro van de serie.
Voor de extreme kou komen we binnen met een ijsbreker. Letterlijk en figuurlijk! Deze banner knalt binnen in je scherm en maakt plaats voor videobeelden en het keyart van de serie. Alles toegepast op verschillende formaten voor zowel desktop als mobiel, te denken aan een Half Page Ad (300×600), Rectangle (320×250), Mobile Halfpage Ad (320×240) en een schaalbare Cross Device Takeover voor de Telegraaf die inzetbaar is op alle resoluties!

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!