Disney+ – Obi Wan Kenobi

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Obi Wan Kenobi
Formaten:  Rich Media, Cross Device Takeover,  Rectangle, Page Takeover, Social Video, DOOH

Opdrachtomschrijving:
De echte Star Wars fans onder ons zullen hem vast en zeker al voorbij hebben zien komen, een nieuwe serie op Disney+ over Obi Wan Kenobi. Het is een grote hit en dat komt hopelijk mede door onze creaties! Wij hebben voor dit project een aantal hele mooie dingen mogen maken, waaronder een brede set aan Digital Out Of Homes, twee zijn er in de video te zien. Veel stations en steden in zowel Nederland als België hebben ze voorbij zien komen.

Daarnaast zijn er ook diverse social video’s en schaalbare banners ontwikkeld voor desktop, tablet en mobiel. In de banners is op de achtergrond een mysterieuze rook-animatie toegevoegd wat goed past bij het key-art. In de HPTO hebben we het voor elkaar gekregen om de rook soepel en geruisloos door te laten lopen in beide skins en het billboard. Dit zorgt voor de optimale ervaring en een prachtige Page Takeover.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!