Nintendo – Mario Strikers Battle League Football

Info & formaten

Creatie voor: Nintendo
Project: Mario Strikers Battle League Football
Formaten:  Page Takeover, Halfpage Ad

Opdrachtomschrijving:
Een opdracht voor Nintendo?! Daar werden wij meteen enthousiast van! We hebben een mooie HPTO en Halfpage Ad in elkaar mogen zetten voor deze nieuwe voetbalgame in het Mario-universum.

In de linkerskin van de Page Takeover worden een voor een de belangrijkste punten van het spel uitgelicht. Zo is meteen duidelijk wat je allemaal kunt met dit spel. In de rechterskin en HPA (300×600) hebben we een gave (nieuwe!) 3D techniek toegepast waarbij je zelf het spel van verschillende kanten kunt bekijken. Met je muis is het namelijk mogelijk om het 3D object te draaien en bewegen. Door het subtiele glow-effect dat eroverheen valt, lijkt het net alsof je de game echt in je handen hebt!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!