3FM – Top999

Info & formaten

Creatie voor: 3fm
Project: Top999
Formaten: Rich media

Opdrachtomschrijving
Elke zomer  staat 3FM weer voor je klaar met een nieuwe top999. Nieuwe en oude hits die zorgen voor een fantastische festivalzomer.

Om de top999 eens goed aan het licht te brengen creëerde wij een dynamische banner- én DOOH set die er ook nog eens mega leuk uitzien. In de banners wordt namelijk bijgehouden welk nummer er op dit moment op de radio te horen is. Omdat de banner zich aan de achterkant live bijwerkt, hoef je hier zelf niks meer voor te doen.

Rondom de muziek zijn de creaties opgevuld met speelse animaties. Zo zie je verschillende figuurtjes die het beeld in bewegen en een leuke tekstanimatie.

Wil jij ook zo’n dynamische banner of DOOH ad? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!