Moose Toys – AKEDO

Info & formaten

Creatie voor: Moose Toys
Project: Akedo
Formaten: Vpaid

Opdrachtomschrijving
Deze vette actiefiguren van Akedo verdiende een mooi plekje in een van onze creaties. Samen met Moose Toys ontwikkelde we deze gave VPAID.

Om de verschillende karakters uit te lichten hebben we het aangeleverde videomateriaal in een carrousel geplaatst. Als gebruiker scroll je makkelijk door de video’s en bekijk je ze op groter beeld. De banner is verder opgemaakt met veel animatie op zowel de voor- als achtergrond. Van bewegende figuren tot flitsende onweersstormen, aan alles is gedacht.

Wil jij ook zo’n gave VPAID? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!