Circle8

Info & formaten

Creatie voor:Circle8
Project: Circle8
Formaten: APTO

Opdrachtomschrijving
Circle8 is een tussenpersoon die opdrachtgevers koppelt aan de juiste talenten. Met hun uitgesproken stijl en herkenbare kleuren vormde het een goede basis voor deze opvallende HPTO.

Wat deze Page Takeover zo bijzonder maakt is dat hij volledig gelijk loopt aan de video in het billboard. Deze video is aangeleverd door de klant en aan de hand hiervan hebben wij een ontwerp en uitwerking opgezet voor de skins. Omdat er gewerkt is met strikte timers, loopt alles synchroon en precies op tijd. Vanaf het inladen van de banner, tot aan de eindkaart. Deze HPTO is echt één geheel.

Wanneer het geluid van de video wordt aangezet, begint deze, net als de skins overnieuw. Hierdoor krijgt de gebruiker, altijd het hele verhaal mee.

Wil jij ook zo’n opvallende video HPTO? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!