DFW – Sinterklaas en de race tegen de klok

Info & formaten

Creatie voor: DFW
Project: Sinterklaas en de race tegen de klok
Formaten: Campage – campagne landingspagina

Opdrachtomschrijving
Elk jaar kunnen de kids weer genieten van de leukste en spannendste sinterklaasfilms. Zo ook van ‘ De Club van Sinterklaas en de Race Tegen de Klok’. Om ervoor te zorgen dat (de ouders van) de doelgroep, goed geïnformeerd worden over de film, ontwikkelde wij samen met DFW deze landingspagina.

Er zijn verschillende, handige blokken toegevoegd aan de pagina. Zo bestel je eenvoudig en snel je tickets in de door jouw gewenste bioscoop, bekijk je exclusief foto-materiaal en vind je de trailer.

Uiteraard is de gehele pagina in thema en is hij volledig schaalbaar. Zo werkt hij op elk apparaat.

Wil jij ook zo’n informatieve landingspagina? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!