Goliath – Domino Express – Crazy Factory

Info & formaten

Creatie voor: Goliath
Project: Domino Express – Crazy Factory
Formaten: Fullpage Inapp, TikTok Video, Skinned Video

Opdrachtomschrijving:
Voor Goliath hebben wij een drietal creaties mogen maken ter promotie van hun Domino Express – Crazy Factory set.

Omdat Goliath zelf een zeer effectieve video ter beschikking had,  hebben we deze doorvertaald naar een TikTok en Skinned Video. Door het beeldmateriaal hier aan te passen volgens de juiste specificaties en er een aantal leuke extra elementen aan toe te voegen zijn het twee vernieuwende creaties geworden.

Bij de Fullpage Inapp hebben we flink uitgepakt met een domino animatie die geactiveerd wordt door middel van interactie. De doelgroep wordt actief aangespoord om op de eerste dominosteen te tikken en zo de animatie te starten. De animatie bestaat uit een lange domino reeks waarbij de steentjes omvallen en onderweg langs coole extra’s. Het het einde van de reeks vind je een packshot van het speelgoed. Tijdens de animatie is bovenin beeld de video-spot te zien.

Wil jij ook zo’n animerende campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!