Mattel – Kaartspellen

Info & formaten

Creatie voor: Mattel
Project: kaartspellen
Formaten: Interstitial

Opdrachtomschrijving:
Wie kent Uno of Skibo niet?
Voor Mattel kregen we de vraag verschillende kaartspellen in de spotlight te zetten, met als doel spelers bekend te maken met potentiële nieuwe spellen en te stimuleren tot aankoop.
We hebben voor dit concept de 6 spellen opgedeeld in duo’s, en zo de grote bekende kaartspellen tegenover nieuwe spellen gezet om de aankoop te stimuleren. Ken je Uno al? Dan vind je vast Phase 10 ook een leuk spel!

Het resultaat: 3 Interstitials ofwel FullSized Inapp formaten die de kijker de keuze geven tussen de twee spellen, geheel responsive zowel op portrait als landscape modus.
Welk spel kies jij?

Wil jij ook zo’n toffe Interstitial? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!