Mattel – Barbie Cutie Reveal – Skinned video

Info & formaten

Creatie voor: Mattel
Project: Barbie Cutie Reveal
Formaten: Skinned videos

Opdrachtomschrijving:
Van een simpele video kun je een volledige banner-ad maken door hem in een opvallende skin te plaatsen en eindkaart erachter te plakken. Het maakt het plaatje compleet en geeft de mogelijkheid om interactie, buttons en een Call To Action toe te voegen.

Deze techniek hebben wij ook toegepast op deze video van Mattel waarin de Barbie Cutie Reveal wordt uitgelicht. De roze/paarse kleur hebben we doorgetrokken in de omlijsting en de verschillende karakters ploppen een voor een in beeld. De eindkaart zorgt voor een overzichtelijke weergave van alle poppen en packshots.
Deze creatie draait op zowel desktop als mobiel en is ook ingezet als social media advertentie.

Wil jij ook zo’n toffe Skinned Video? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!