Cobouw – Branding Campagne 2022

Info & formaten

Creatie voor: Cobouw
Project: Branding Campagne 2022
Formaten: Floor Ad, Superheader, static IAB Bannerset, Animated IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
Voor Cobouw hebben we al regelmatig creaties mogen maken, en dit keer weer een variant met de nieuwe huisstijl van Cobouw. In deze IAB Bannerset komen verschillende experts in beeld over verschillende onderwerpen in de bouw.

Voor 9 verschillende versies hebben we een aantal animerende en statische formaten gemaakt. Door de tekst steeds af te laten wisselen op subtiele wijze zorgen we ervoor dat alle tekst duidelijk leesbaar is. De blauwe intro waar de animerende banners mee starten zorgt dat de banners er meteen uitspringen en de aandacht trekken. De banners draaien op desktop en mobiel, en iedereen die ze op desktop tegenkomt zal een opvallende animatie op de button zien wanneer ze er met de muis overheen gaan.
Het mooie aan deze set is dat wij een banner snel kunnen doorvertalen naar meerdere versies, waardoor de kosten laag blijven en er toch veel variatie is!
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!