L’oreal – YSL MYSLF

Info & formaten

Creatie voor: L’oreal
Project: YSL MYSLF
Formaten: Page Takeover

Opdrachtomschrijving
Voor L’Oréal hebben wij een Video Page Take Over op mogen maken, volledig gericht op hun nieuwe product YSL MYSLF. Dit format zorgt ervoor dat mannelijke parfumliefhebbers op een indrukwekkende manier bereikt kunnen worden.

De Video Page Take Over begint met een video die gelijktijdig in de skins en het billboard wordt afgespeeld. Vervolgens zie je een minimalistische eindkaart die net als het merk, rust en klasse uitstraalt. Als er met de muis over de skins wordt bewogen is er nog een subtiele animatie zichtbaar.

Wij zorgen er in creaties zoals deze altijd voor dat de video’s in de skins en het billboard ten alle tijde synchroon worden afgespeeld. Zo lijkt het hier net alsof de letters vanuit het billboard naar de skins overspringen.

Wil jij ook zo’n vette Page Takeover? Neem dan met ons contact op!

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!