Independent Films – Mijn kat en ik

Info & formaten

Creatie voor: Independed films
Project: Mijn kat en ik
Formaten: Skinned video

Opdrachtomschrijving
Onze creatieve aanpak voor “Mijn kat en ik” heeft weer gezorgd voor een vrolijke skinned video in zowel portrait, als landscape formaat. 

Wat deze creatie bijzonder maakt is dat we de filmposter echt tot leven hebben laten komen. Met een vliegende vlinder, bewegende lucht en een geanimeerde kat die de vlinder volgt met mijn kopje. Deze interactieve elementen geven de jonge kijkers een mooi voorproefje van deze schattige film.

Wil jij ook zo’n schattige Skinned video? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!