Lego – Dreamzzz

Info & formaten

Creatie voor: Lego
Project: Dreamzzz
Formaten: Interactive Half Page Ad (300×600)

Opdrachtomschrijving
Waan je in een droomwereld met deze nieuwe Lego serie en bouwsets. In Lego Dreamzzz creëren kinderen zelf hun fantasierijke wezens, voertuigen en huizen. Voor deze serie ontwikkelde wij een leuke en unieke advergame. Als gebruiker speel je namelijk verstoppertje met de verschillende Dreamzzz karakters. Om de creatie nét wat anders te maken dan anderen zoek-games, speel je dit spelletje verticaal.

Het zoekgebied is draggable wat betekent dat de gebruiker er zelf doorheen moet slepen. Onderin beeld zijn de silhouetten te zien van de karakters die gezocht moeten worden. Zodra er eentje gevonden en geselecteerd is, wordt het silhouet ingekleurd. Ook krijgt de gebruiker meer info over het karakter.

Naast het ontzettend leuke spelelement, leert de gebruiker ook meer over de verschillende karakters en de omgeving van de serie. De grote boomhut is van top tot teen te bekijken door verticaal te slepen.

Wil jij ook zo’n opvallende set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!