ALDI – Sinterklaasfolder

Info & formaten

Creatie voor: ALDI
Project: Sinterklaasfolder
Formaten: In-App Fullpage

Opdrachtomschrijving
Aldi gaat voor opvallende sinterklaas campagne. Met als motto ‘Net zo oh kom er eens kijken, maar dan goedkoper’ beloven ze ook met de feestdagen de goedkoopste supermarkt te zijn.

Als onderdeel van deze campagne ontwikkelde wij deze inApp creatie. De banner opent met een goedgevulde zak van Sinterklaas waar twee cadeautjes uit komen vallen. In deze cadeautjes zit verschillend speelgoed. De gebruiker kan vervolgens kiezen welk cadeau het leukste is, na de klik worden ze direct doorgestuurd naar de desbetreffende webpagina.

In totaal zijn er 4 verschillende soorten banners opgemaakt met elk een ander stuk speelgoed in de cadeau’s. Zo kunnen de advertenties afgewisseld blijven worden en blijven ze steeds opnieuw weer relevant voor de kijker.

Wil jij ook zo’n leuke creatie? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!