LEGO Benelux – Disney Princess

Info & formaten

Creatie voor: LEGO Benelux
Project: Disney Princess
Formaten: VPAID

Opdrachtomschrijving
Een simpele videospot kun je eenvoudig versterken door het toevoegen van een opvallende overlay. De videoskin bevat veel verschillende animaties wat zorgt voor nog meer impact. Zo komen de prinsessen een voor een het beeld in gehuppeld en zijn er op de achtergrond bewegende glitters te zien.

Het is een sprankelende creatie die goed aansluit bij de doelgroep en een mooi voorbeeld van hoe je in een korte tijd toch een mooie advertentie neer kunt zetten. Soms er is maar weinig nodig voor een succesvolle campagne!

Wil jij ook zo’n opvallende VPAID? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!