De Nieuwe Zaak – Branding Campagne 2022

Info & formaten

Creatie voor: De Nieuwe Zaak
Project: BrandingsCampagne 2022
Formaten: IAB Bannerset x4

Opdrachtomschrijving
De Nieuwe Zaak helpt klanten in hun digitale ontwikkeling en bij het oplossen van digitale dilemma’s. Het is een modern bedrijf met oog op de toekomst, iets wat ook duidelijk terugkomt in hun huisstijl en andere (online) uitingen. Dit hebben wij ook doorgetrokken in onze creaties.

De uitdaging zat hem bij dit project vooral in het materiaal. Er was weinig materiaal tot onze beschikking en de klant wilde graag een doolhof verwerken in de creaties. Deze afbeelding was echter behoorlijk druk en had geen directe of duidelijk boodschap. Toch is het ons gelukt om het doolhof op een mooie manier te implementeren in de banners en ervoor te zorgen dat de boodschap niet verloren gaat.

De banner opent met het doolhof groot in beeld waarna er wordt uitgezoomd. Op de telefoon blijft het doolhof in beeld. Hierbij hebben we een mouse-oriented hover ingebouwd, hierdoor volgt de vinger op het scherm jouw muis. Door je muis over de creatie te bewegen schuif je langzaam de banner verder open. Wanneer er ver genoeg over het scherm is bewogen en de banner volledig zichtbaar is, speelt de creatie verder.

Wil jij ook zo’n interactieve Bannerset? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!