Hoppenbrouwers – Collega’s gezocht

Info & formaten

Creatie voor: Hoppenbrouwers Techniek
Project: Collega’s gezocht
Formaten: Billboard, Halfpage Ad, Video Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
Voor de Top Exployer van 2022 zijn wij benaderd een set aan creaties te maken. Het doel: nieuwe potentiële collega’s werven en enthousiast te maken over Hoppenbrouwers.
Voor de invulling van deze creaties hebben we gewerkt met video en animatie, en dit vertaald naar de verschillende formaten. De beelden van Hoppenbrouwers zijn op deze manier een echte binnenkomer en zetten meteen de werksfeer neer.
Verder hebben we gebruik gemaakt van een animatie die de verschillende vakgebieden voorbij laat komen.
Bij de APTO is er gedacht aan álle resoluties, met onze skin optimalisaties is de boodschap altijd goed zichtbaar en schaalt die mee op verschillende formaten.
Kortom: een frisse, opvallende set aan creaties!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!