Disney Junior BE – Spidey en zijn geweldige vriendjes

Info & formaten

Creatie voor: Disney Junior BE
Project: Spidey en zijn geweldige vriendjes
Formaten: Interstitial Skinned Video

Opdrachtomschrijving
Duik in de wereld van Spidey en zijn superhelden vriendjes! Samen met Ghost-Spider (Gwen Stacey) en Miles Morales gaat Spidey op avontuur in deze kids serie. In deze skinned video advertentie die we hebben mogen maken voor Disney Junior België tonen we de videospot, met daaromheen de belangrijkste info over de serie zoals het logo en de datum. Daarnaast animeren we de drie hoofdpersonages tijdens de gehele video op een speelse manier die past bij de serie. Zo blijft de video continu de aandacht trekken!

Wil jij ook zo’n opvallende animated skinned video ad? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!