Jumbo – Fabulus Potium

Info & formaten

Creatie voor:Jumbo
Project: Fabulus Potium
Formaten: Fullsized Interactive In-app

Opdrachtomschrijving
Je eigen toverdrankjes mixen in de meest gekke kleuren, daar word je als kind natuurlijk heel erg vrolijk van! En het is allemaal mogelijk in de nieuwste speelset: Fabulus Potium. Want scheikunde is magisch.

Binnen deze campagne hebben wij een Fullsized Interactive In-app mogen verzorgen. Een leuke opdracht omdat we het sprookjesachtige thema hierin heel mooi terug hebben kunnen laten komen. In de banner geven we de kids alvast een voorproefje van de spannende speelset. Ze kunnen 3 verschillende drankjes met elkaar mixen waarna er een spectaculaire ontploffing plaats vindt. Die zal zeker de aandacht trekken!

Na het mixen van je eigen toverdrank wordt je overgebracht naar de eindkaart waar het product groot in beeld te zien is.

Wil jij ook zo’n betoverende en interactieve campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!