Videoland – Hockeyvaders

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Hockeyvaders
Formaten:  Rich Media

Opdrachtomschrijving
Een nieuwe Nederlandse komedieserie met héél veel bekende acteurs, dan hebben we het over Hockeyvaders van Videoland! We volgen verschillende personages die allemaal zo hun connecties hebben met de plaatselijke hockeyclub. 

In deze IAB bannerset hebben we deze personages en hun enigszins opvallende karaktertrekjes goed in beeld weten te brengen. Het langwerpige artwork hebben we zo bewerkt dat alle acteurs voorbij komen. Hier en daar is er een subtiele maar komische animatie aan toegevoegd de dynamiek erin te houden.

Het beeld eindigt op het originele artwork met de drie hoofdpersonages en de titel van de serie. Ook hier is een leuke animatie aan toegevoegd die ook op mouse-over wordt geactiveerd.

Wil jij ook zo’n komische bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!