Rainbow High – Junior High & Pacific Coast

Info & formaten

Creatie voor: MGA
Project: Rainbow High – Junior High & Pacific Coast
Formaten: Interactive Fullpage Inapp, Video Billboard

Opdrachtomschrijving:
Rainbow High is een populair merk onder de jonge fashionista’s. Met de kleurrijke poppen, luxueuze outfits én een eigen animatieserie is Rainbow High een opvallende verschijning.

Voor twee verschillende campagnes hebben wij een Billboard en Fullpage Inapp opgemaakt, in te zetten op zowel Desktop als Mobiel. In beide formaten maakt de bezoeker op een interactieve manier kennis met de verschillende poppen. Door te klikken, swipen of hoveren bladert de gebruiker door het speelgoed en leren ze iedereen kennen. In combinatie met vrolijk videomateriaal, een bijpassende achtergrond en de regenboog buttons is het plaatje helemaal compleet.

Wil jij ook zo’n kleurrijke Rich Media set? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!