HelloFresh – Halloween 2023

Info & formaten

Creatie voor:HelloFresh
Project: Halloween 2023
Formaten: Social video, social static, GDN static, Affiliates static, multiple versions

Opdrachtomschrijving
Hello Fresh maar dan in een Halloween jasje kostuum! We hebben verschillende formaten gemaakt in verschillende versies om een nieuwe kortingsactie van Hello Fresh te promoten.

De eerste versie is opgemaakt in Halloween kleuren en organische vormen. In de tweede versie hebben we er nog een schepje bovenop gedaan door extra griezelige elementen toe te voegen zoals een vleermuis, pompoen en spinnenwebben.

De video’s hebben we extra een creepy sfeer meegegeven door een effect tussen de foto’s toe te voegen dat het idee van een oude filmrol opwekt. Net als in (oude) horrorfilms! Zo maken we van slechts een aantal foto’s toch een hele spannende Halloween creatie! Door de verschillende versies kan er vaker dezelfde doelgroep worden getarget zonder dat ze direct doorhebben dat ze naar dezelfde ad kijken. 

Wil jij ook zo’n griezelige campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!