Happy Healthy – Buiktype Test

Info & formaten

Creatie voor: Happy Healthy
Projec Buiktype test
Formaten: IAB bannerset

Opdrachtomschrijving
Om gezond te kunnen leven is het belangrijk om je eigen lichaam goed te kennen. Dat geldt ook voor je buik. Wanneer je bijvoorbeeld wilt afvallen, is het belangrijk om te weten waar de kilo’s vandaan komen.

In deze uitgebreide bannerset worden er verschillende buiktypes geïntroduceerd, ondersteund met de juiste benaming en afbeelding. Daarnaast wordt de gebruiker aangespoord om de zelftest te doen. De verschillende buiktypes wisselen elkaar af, 7 in totaal. Nadat alle 7 de types voorbij zijn gekomen, kan er middels een mouse-over beweging nog door de reeks worden gebladerd. Zo zijn ze altijd terug te bekijken.

De banners draaien via Google Display en zijn dus allemaal onder de 150kb! En dat terwijl we er behoorlijk veel informatie en slides in hebben verwerkt. Dat is slim opmaken.

Wil jij ook zo’n informatieve campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!