Hansgrohe – The Water Studio Amsterdam

Info & formaten

Creatie voor: Hansgrohe
Project:The Water Studio Amsterdam
Formaten: Page Takeover

Opdrachtomschrijving

The Water Studio Amsterdam is een experience center waarin je met al je zintuigen de waterproducten van Hansgrohe en AXOR Design kan ervaren. Ervaar hoe verschillend douchestralen kunnen zijn, of hoe soepel bepaalde kraangrepen bewegen. Om de Water Studio te promoten hebben we een video Homepage Takeover ad gemaakt. Bij deze reclame gebruiken we de gave promo video als een intro, om met dit bewegend beeld de maximale aandacht te kunnen trekken van de doelgroep. In het billboard is ook ten alle tijden nog de gehele video te bekijken. Met contrasterende ‘KOM LANGS’ knoppen leggen we de nadruk op het doorklikken op de banner. Ervaar het zelf in The Water Studio Amsterdam!

Wil jij ook zo’n unieke Page Takeover?  Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!