999 Games – Spookslot

Info & formaten

Creatie voor: 999 Games
Project: Spookslot
Formaten: Video ads – 8 versions

Opdrachtomschrijving

Het griezeligste spel voor pakjesavond! Probeer in dit bordspel zo snel mogelijk het spookachtige huis te verlaten, maar pas op voor de geheime vallen! Voor dit spannende klassieke bordspel ontwikkelden we 8 verschillende skinned video advertenties die samen aftellen naar pakjesavond.
De klant kan deze inzetten afhankelijk van welke dag het is. Zo kan je zelfs op social media en via out- en instream  (zonder code) aftellen naar een bepaalde datum. Een unieke video set campagne om extra urgentie te creëren voor inkopen rondom de feestdagen.

Wil jij ook zo’n unieke video set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!