Disneyland Parijs – Elemental

Info & formaten

Creatie voor: Disneyland Parijs
Project: Elemental
Formaten: Social banners

Opdrachtomschrijving

Het template voor de social ads dat we samen met de klant maakten mochten we ook in gaan zetten voor de film Elemental. Met een leuke animatie van de karakters gecombineerd met de sfeervolle beelden van het park was ook deze winactie weer een succes.

Het resultaat mag er wezen en deze social ads hebben enorm goed gescoord als het gaat om doorklikken en meedoen aan de winactie.

Wil jij ook zo’n opvallende social media ad of een template? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!