Goliath – Lucky Lasso

Info & formaten

Creatie voor: Goliath
Project: Lucky Lasso
Formaten: Campage – Campagne Landingspagina

Opdrachtomschrijving

Lucky Lasso is de snelste lasso-werper van het Wilde Westen! In dit kinderspel probeer je zoveel mogelijk dieren te verzamelen, voordat de draaiende lasso jouw hand vangt. Deze campagne landingspagina hebben we mogen ontwerpen en uitwerken voor het spel Lucky Lasso. De website is compleet met tekstuele uitleg over het spel, een video, en productfoto’s. Aan de linkerkant van het scherm zie je een lasso die meebeweegt als je over de pagina scrollt. En bovendien is de pagina geheel responsive, wat betekent dat de website op elk formaat mooi getoond wordt. Van je mobiele telefoon tot een computerscherm!

Wil jij ook zo’n opvallende website? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!