Pathé Thuis – The Super Mario Bros. Movie

Info & formaten

Creatie voor: Pathé Thuis
Project: The Super Mario Bros. Movie
Formaten: APTO, HPA, Billboard, Rich Media, IAB banners, DOOH

Opdrachtomschrijving:

In ons project voor Pathé Thuis hebben we “The Super Mario Bros. Movie” tot leven gebracht op verschillende platforms. We hebben een reeks verschillende formaten en technieken gebruikt om de Super Mario-fans te betrekken en enthousiast te maken voor deze film.

Onze creatie omvatte diverse formaten, waaronder APTO, HPA, Billboard, IAB banners en Digital Out Of Home schermen. Zo zorgden we er samen met de klant voor dat de campagne op zoveel mogelijk kanalen en schermen zichtbaar was.

Alle creaties zitten hierbij in een Pathé Thuis jasje zodat het ten alle tijden duidelijk is op welk streaming kanaal je deze film kan zien. Alle Rich Media banners en DOOH uitingen beginnen met een spectaculaire video intro waarbij de verschillende karakters in beeld komen evenals de befaamde Rainbow Road uit de video games. Deze loopt vervolgens over in het eindbeeld met alle iconische hoofdkarakters prominent in beeld of bij de de smallere formaten alleen Mario in het groot.

Wil je ook zo’n opvallende campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!