BrandInfluence – Lyle Lyle Crocodile

Info & formaten

Creatie voor: BrandInfluence
Project: Lyle Lyle Crocodile
Formaten: APTO

Opdrachtomschrijving:
In een middagje een volledige HPTO in elkaar knallen? Een uitdaging, maar voor ons zeker niet onmogelijk. Deze Pagina Takeover voor Lyle Lyle Crocodile hebben we in korte tijd in elkaar gezet maar dat zie je er zeker niet vanaf.

De banner opent met een logo-animatie en de verschillende karakters die het beeld in schuiven. In het billboard is de video-trailer van de film te zien, opgemaakt met een bijpassende border van krokodillenleer, eveneens als de buttons. Met een subtiele mouse-over animatie worden de karakters nog eens extra uitgelicht.

Deze APTO is opgemaakt in een Nederlandse en Franse versie, beide versies bevatten verschillende teksten, logo’s en een andere video-trailer. Een snelle doorvertaling die ervoor zorgt dat de creatie breed inzetbaar is!

Wil jij ook zo’n mooie HPTO? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!