Disney – The Little Mermaid

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: The Little Mermaid
Formaten: Digital Out of Home – waaronder Triple Digital, IAB Bannerset (970×250 en 300×600), HLN Cross Device Page Takeover, Kinepolis Carrousel, Vue Carrousel, Le Soir banners (1050×500 en 1280×500), social video 1×1, social video 9×16, Spotify HPTO, Spotify companion banner, Pathé Uberbanner

Opdrachtomschrijving
Diep in de zee. Ik zeg je eerlijk, hier is het heerlijk. Diep in de zee ♬
Deze film was zonder twijfel het gespreksonderwerp van het jaar, De kleine zeemeermin maar dan in een modern jasje. Met een verrassende sterrencast, prachtige liedjes en uiteraard lachwekkende dierenvriendjes.

Met onze creaties hebben we de magie en spanning van de onderwaterwereld over weten te brengen op de doelgroep. We hebben verschillende, subtiele animaties toegevoegd aan het artwork om het diepzee effect te versterken. Dit is gedaan door het toevoegen van bubbels, schijnende zonnestralen en kleine vervormingen door de golven.

Dit bewegende artwork komt terug in meerdere formaten zoals een aantal DOOH-creaties, Page Takeovers, Social videos en (IAB) banners. Aan een aantal van deze formaten hebben we ook nog een spannende videospot toegevoegd om nog sneller de aandacht te trekken.

Wil jij ook zo’n magische set aan creaties? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!