Fox – 911 – Lone Star – S3

Info & formaten

Creatie voor: Fox
Project: 911/Lone Star – seizoen 3
Formaten:  Rich Media, Billboard, Halfpage Ad,  Rectangle, Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
Een nieuwe FOX-serie met veel rook- en kleureffecten. Daar kunnen wij wel wat mee!

In dit project hebben wij het mysterieuze en spannende thema weten te vangen in een aantal mooie creaties. De rook is in alle banners waaronder de HPTO, gemaakt met slechts 1 afbeelding! Door te werken met een Blend Mode en de afbeelding verschillende keren in te laden lijkt het net HD video. Hetzelfde concept is toegepast op de gezichten van de karakters, de veranderende lichtinval laat het lijkenalsof ze echt voor het vuur staan.

Een creatieve manier om banners in te richten met weinig materiaal en een techniek die ook eenvoudig in te zetten is wanneer je moet werken met weinig maximaal geheugen, zoals bijvoorbeeld bij Google Ads.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!