Prime Video – Anna

Info & formaten

Creatie voor: Prime Video
Project: Anna
Formaten:  Rich Media, Billboard, Halfpage Ad,  Interscroller

Opdrachtomschrijving:
Voor deze documentaire van Anna Nooshin hebben we een paar mooie banners op mogen maken. De creaties openen met een soepele animatie waarbij alle elementen op de juiste plek schuiven. Na het intro-beeld wordt snel overgegaan op de eindkaart met hierin de trailer en een grote button.

Het is een subtiele set aan banners die niet teveel afleiden van het kwetsbare thema van deze documentaire maar wel de aandacht trekken van het publiek.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!