Esso – Spaaractie

Info & formaten

Creatie voor: Esso
Project: Spaaractie
Formaten: Rich Media, Billboard

Opdrachtomschrijving

Soms wil je een product gewoon even in de spotlight zetten. Dat hebben we letterlijk gedaan voor deze campagne van Esso. met een gaaf spotlight effect toveren we deze rich media banner (billboard), om tot een gave creatie, die goed opvalt door het licht aan te zetten. De producten hebben elk ook een gaaf effect meegekregen, als het stoom uit het strijkijzer en de luchtstroom uit de föhn. Er waren niet veel assets beschikbaar voor deze campagne, maar met deze effecten is het geheel een stuk dynamischer geworden.

Wil jij ook zo’n opvallend billboard? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!