Disney – Guardians of the Galaxy vol.3

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Guardians of the Galaxy vol.3
Formaten: Page Takeover, Rich Media, DOOH, Cross device

Opdrachtomschrijving

De fans van Guardians of the Galaxy hebben even moeten wachten op het laatste deel van de trilogie. Een release met weer iconisch en kleurrijk keyart en gave videobeelden om de doelgroep te imponeren deze film in de bioscoop te zien.

De gave 3D beelden van de film hebben we door vertaald naar de banners door te werken met een witte border. Hierdoor spatten de karakters van het scherm en trekken ze meteen de aandacht. Voor de eindkaart hebben we het campagnebeeld tot leven gebracht door de sterren te animeren met een hyperspace effect, waar de gebruiker extra mee kan spelen bij mouse over; de sterren bewegen mee met je muis in verschillende richtingen. De campagne is cross device ingezet voor zowel Nederland als België, denk aan Rich Media ads, Google ads, waaronder een Halfpage Ad en rectangle, maar ook verschillende DOOH formaten. Bij de Page Takeover hebben we nog een kleine interactie toegevoegd waar de kijker door de karakters heen kan navigeren.

Wil jij ook zo’n opvallende Film campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!