DAF – Virtual Experience – Promo Video

Info & formaten

Creatie voor: DAF
Project: Promo Distribution Campagne
Formaten: Social Video, Video Ad

Opdrachtomschrijving
Voor DAF Trucks hebben we social video’s ontwikkeld om de “DAF Trucks Virtual Experience” website te promoten. Ondanks de beperkte beschikbare materialen, hebben we door creatief gebruik van schermopnames uit de virtual experience een indrukwekkende kijkervaring gecreëerd. Als creatieve specialisten weten wij altijd iets moois te maken, zelfs met minimale middelen.

Onze video’s zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten en verspreid via diverse social media kanalen.

Wil jij ook zo’n gave Social Video? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!