Bakugan – Spinmaster

Info & formaten

Creatie voor: Bakugan
Project: Spinmaster
Formaten: Tiktok video

Opdrachtomschrijving:
Van een horizontale videospot naar een verticale Tiktok video van 15 seconden? Geen enkel probleem! Met een beetje knippen, plakken en improviseren toveren wij elke video om tot een Tiktok (of andere social media) advertentie!

In deze Tiktok video voor Bakugan hebben wij ervoor gezorgd dat alle belangrijke informatie binnen de safety-marges valt. Zo staan de button en het logo op de juiste manier uitgelijnd en valt de videocontent ook precies binnen het kader. Je wilt namelijk geen gezichten of ander essentieel beeldmateriaal verliezen achter de teksten en iconen van Tiktok.

Wil jij ook zo’n perfect uitgelijnde Social video? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!