Disneyland Parijs – The Little Mermaid

Info & formaten

Creatie voor: Disneyland Parijs
Project: The Little Mermaid
Formaten: Social banners

Opdrachtomschrijving
Voor onze nieuwe samenwerking met Disneyland Parijs zijn we gaan meedenken hoe we de terugkomende winacties in een aantrekkelijk jasje konden steken. De winacties zijn eigenlijk altijd in het thema van een nieuwe film release, in dit geval The Little Mermaid.

We hebben ervoor gezorgd dat er een duidelijke look en feel van Disneyland Parijs in zit, maar dat ook deze spetterende film erin terug te herkennen is. Het resultaat mag er wezen en deze social ads hebben enorm goed gescoord als het gaat om doorklikken en meespelers.

Van de opzet hebben we een template gemaakt, zodat deze in de toekomst ook hergebruikt kan worden voor andere film releases! Efficiënt en goed voor de herkenbaarheid.

Wil jij ook zo’n opvallende social media ad of een template? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!