Disneyland Parijs – Indiana Jones

Creatie voor: Disneyland Parijs
Project: Indiana Jones
Formaten: Social banners

Opdrachtomschrijving
Voor onze nieuwe samenwerking met Disneyland Parijs hebben we een herkenbaar template gemaakt waar we een winactie voor het park combineren met een nieuwe Disney film. Voor deze titel was de link met de attractie van Indiana Jones natuurlijk een mooie combi!

Het resultaat mag er wezen en deze social ads hebben enorm goed gescoord als het gaat om doorklikken en meedoen aan de winactie.
Van de opzet hebben we een template gemaakt, waar we ook voor andere film titels een mooie opzet hebben kunnen maken.

Wil jij ook zo’n opvallende social media ad of een template? Neem dan met ons contact op!

 

Wil jij ook zo’n opvallende Page Takeover? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!