Videoland – Glory – Hari vs Mcsweeney

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Glory – Hari vs Mcsweeney
Formaten: IAB bannerset, LG tv ads

Opdrachtomschrijving
Als kickboks fan ben je bij Videoland aan het goede adres. Met weer een nieuwe Glory wedstrijd tussen twee legendes is de spanning te snijden.

In alle formaten is ervoor gekozen om de boksers groot en naast elkaar in beeld te brengen. In combinatie met de donkere achtergrond en angstaanjagende blikken zorgt dit voor een impactvolle set die je als kijker meteen aangrijpt. Ook de unieke tekstanimaties maken het een opvallende creatie.

Uniek aan deze campagne zijn de nieuwe creaties voor LG televisies. Niet eerder gebruikte formaten die minstens voor net zo indrukwekkende resultaten zorgt!

Wil jij ook zo’n impactvolle campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!