Disney – The Menu

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: The Menu
Formaten: IAB bannerset, DOOH

Opdrachtomschrijving:
Een heleboel bekende actrices en acteurs, een luxe restaurant op een mysterieus eiland en een griezelige chef-kok. Dat zijn de ingrediënten van deze nieuwe bioscoopfilm ‘The Menu’.

Deze akelige en mysterieuze sfeer hebben wij doorgetrokken in een IAB bannerset en diverse DOOH uitingen. De banners en video creaties openen met een uitzoom-animatie waarbij langzaam alle karakters worden geïntroduceerd. Dit geeft de gebruiker een kijkje in de keuken en de bekende acteurs die meespelen.
Bij mouse-over wordt er nog eens extra ingezoomd op de hoofdrolspelers.

Voor dit project is ook een samenwerking aangegaan met Cavai om een conversational in elkaar te zetten. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om een gesprek te voeren met de banner en meer te weten te komen over de film. Het verloop van deze chat hangt volledig af van de antwoorden die de gebruiker geeft, wel zal de conversation altijd eindigen met een link om tickets te bestellen.

Wil jij ook zo’n vette IAB bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!