Sony Pictures – Puss In Boots

Info & formaten

Creatie voor: Sony Pictures
Project: Puss In Boots
Formaten: Video skin

Opdrachtomschrijving:
Het is alweer even geleden dat Puss in Boots, oftewel, de Gelaarsde Kat, de hoofdrol heeft gespeeld in zijn eigen film. Deze rode kat is natuurlijk wereldberoemd door zijn rol in de verschillende Shrek films, maar in Puss In Boots, The Last Wish, gaat hij weer zelf pad.

Om de spanning en het avontuur nog beter over te brengen op de (jonge) doelgroep, hebben we de video-spot verpakt in een mysterieuze videoskin. Hiermee maken we van een simpele trailer, toch wat spectaculairs!

Gedurende de video zijn er kleine lichtanimaties te zien in de skin, zo zie je bijvoorbeeld de weerkaatsing van de video in het zwaard van Puss in Boots. Animaties zoals dit maken van alle losse elementen, echt één geheel.

Wil jij ook zo’n vette Skinned Video? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!