Disney+ – Disney+ Day 2022

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project:Disney+ Day 2022
Formaten: APTO, IAB Banners, Video, TikTok, Socials, Spotify, Rich Media

Opdrachtomschrijving:
Disney+ Day is een dag vol met nieuwe films en series en goede deals voor jouw Disney+ abonnement. En om al die mooie verassingen in in de spotlights te zetten ontwikkelde wij een gave HTML5 creaties voor verschillende platformen waaronder Spotify! Ook bevat deze campagne video’s voor Tiktok en andere social kanalen.

In de creaties is een al bestaand Disney+ template omgebouwd tot passend ontwerp voor deze campagne. Met de belangrijkste boodschap groot in beeld en een grote button is het een campagne met een duidelijk doel en CTA. Daar houden wij van!

Wil jij ook zo’n duidelijke campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!