Disney+ – The Book of Boba Fett

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: The Book of Boba Fett
Formaten:  DOOH, Social videos, Companion banners, Page Takeover, Cross Device Takeover, IAB Bannerset (Amazon)

Opdrachtomschrijving:

We hebben ze allemaal wel eens gezien onderweg; al vanaf honderden meters afstand, zo’n XXL scherm langs de snelweg. Dus extra gaaf als hier een opvallende campagne op getoond wordt die via meerdere kanalen ingezet is. Dat was ook het geval voor de nieuwe serie van Disney+ – The Book of Boba Fett. Belangrijk bij het werken met Digital Out Of Home is dat het verkeer niet afgeleid wordt. Maar met minimale animaties weten we toch de aandacht te trekken van de kijker, de subtiele animatie van het logo, en het key-artwork van de characters uit de serie. Heb jij deze campagne gezien onderweg?

De kracht van deze campagne zit in de herkenbaarheid door de herhaling en vertaling van het concept naar andere creatives/advertanties als social video’s, Homepage Takeovers voor Spotify en NU.nl, banners voor Amazon, Google banners en nog veel meer.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!