Univé – Veilig wonen

Info & formaten

Creatie voor: Univé
Project: Veilig wonen campagne
Formaten:  Mobile Portrait

Opdrachtomschrijving:
Soms heeft de klant al een heel goed beeld van wat ze willen, dan is het aan ons om dat beeld waar te maken. Maar klakkeloos uitvoeren wat ons gevraagd wordt, daar zijn we niet zo van. We gooien graag onze creativiteit erdoorheen, denken enthousiast mee en zetten graag dat stapje extra om onze klanten altijd weer te verbazen.

Dat ging ook zo bij Univé, ze hadden een mooi voorbeeld gevonden van wat ze wilde hebben. Een Mobile Portrait met hierin een interactieve slider die hun verschillende diensten uitlicht. Dus compleet in de huisstijl van Univé hebben wij deze banner in elkaar gezet. De carrousel draait automatisch rond maar kan ook manueel bediend worden door te tikken op de verschillende iconen.

En wij zouden DSlab niet zijn als we er niet ook nog wat leuke animaties aan toe zouden voegen natuurlijk!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!