Disney – The Boogeyman

Info & formaten

Creatie voor: Disney Studios
Project: The Boogeyman
Formaten: DOOH, Halfpage Ad, Medium Rectangle, Rich Media, Video Banner

Opdrachtomschrijving
Bereid je voor op angstaanjagende beleving met onze campagne voor de horrorfilm The Boogeyman.

In deze campange hebben wij grimmige sfeer van de film perfect weten te vangen. De campagne begint met een video-intro die je alvast een paar korte shots uit de film laat zien. Na de video volgt de eindkaart, in dit geval een eindkaart die je niet veel vaker ziet. Er zit namelijk een bijzonder en onverwachte animatie in verwerkt. De animatie start met een simpele deur die zachtjes open en dicht gaat.

Maar vervolgens word je de deur ingetrokken en kom je in een kelder terecht waar de Boogeyman zich verstopt. Je ziet alleen de schim en twee lichtgevende ogen, wat voor een extra mysterieuze sfeer zorgt. Vervolgens word je weer teruggeleid naar de deur. Deze animatie herhaalt zich steeds opnieuw wanneer er met de muis over de banners wordt bewogen.

Wil jij ook zo’n spannende en bijzondere IAB bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!