DAF – Web Banners XB

Info & formaten

Creatie voor: DAF
Project: Web Banners XB
Formaten: Interactive IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving
In deze campagne voor DAF laten we op een interactieve manier de nieuwste trucks zien, opgedeeld in verschillende categorieën vinden we met deze ads altijd de juiste doelgroep. Of je nu op zoek bent naar elektrisch of diesel.

In deze IAB Bannerset hebben we een carrousel geïntegreerd, waarin de gebruikers verschillende DAF-trucks kunnen ontdekken. De vrachtwagens zijn losgeknipt van de achtergrond en geanimeerd, zodat het lijkt alsof ze echt het beeld in rijden, terwijl het oorspronkelijk gewoon statische afbeeldingen waren. Zo creëren we met relatief weinig materiaal toch hele dynamieke bannerads.

Wil jij ook zo’n gave geanimeerde campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!